Ota yhteyttä puhelimitse:

+358 40 350 6812

Merita Kotiranta, KHT, toimitusjohtaja

Yrittäjäperheen kasvattina perustin Tilintarkastus & Konsultointi Kotiranta Oy:n tarjoamaan tilintarkastus- ja taloushallinnon konsultointipalveluja vuonna 2021. Tätä ennen toimin yli 8 vuotta kansainvälisessä konsultointi- ja tilintarkastusyhteisössä ja toimeksiantoja minulla oli laajasti kansainvälisistä konsernineistä pieniin paikallisiin yhtiöihin. Olen myös toiminut 2,5 vuotta talousjohtajana Kymenlaaksolaisessa logistiikka-alan konsernissa. Suomalaisen tilinpäätösnormiston lisäksi olen toiminut IFRS-standardien parissa. Vuonna 2022 laajensin osaamistani yrityksien kestävyys asioihin ja suoritin ESG-sertifioinnin.

Nautin ratkaisujen löytämisestä yrityksille heidän talouteen liittyviin ongelmiin. Iloisen ja sosiaalisen luonteeni johdosta toimeksiannot sujuvat kaikille osapuolille vaivattomasti. En ole keskittynyt vain tiettyyn toimialaan ja asiakkaita onkin matkan varrella ollut pankeista rakennusyhtiöihin sekä palvelualan yrityksistä tuotantolaitoksiin. Olen jatkanut yrittäjäurallani laadukkaan sekä joustavan tilintarkastuksen ja konsultoinnin tarjoamista pörssiyhtiöstä paikallisiin yrittäjävetoisiin yrityksiin. Varsinaisen työn ohella olen luennoinut taloushallinnon aiheista usean vuoden ajan.

Heidi Koski, HT

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2020 lähtien, jota ennen työskentelin kansainvälisissä tilintarkastusyhteisössä neljä vuotta. Siten minulla on kokemusta laajasti erilaisten yhteisöjen tilintarkastuksista. Toimeksiantoja minulla on ollut asunto-osakeyhtiöistä yhdistyksiin ja säätiöihin sekä yhden hengen henkilöyhtiöistä suuriin pörssiyrityksiin. Ennen tilintarkastajaksi ryhtymistä työskentelin kansainvälisten teollisuuden suuryritysten taloushallinnon parissa monipuolisissa tehtävissä yli 10 vuoden ajan, joista reilut 8 vuotta controllerina. Tilintarkastajana asiakastyöskentely on sydäntäni lähellä ja toteutan tarkastustyön aina joustavasti laatua unohtamatta.

Mikael Taskinen, KTM

Tilintarkastuksen pariin suuntasin vuonna 2019, jolloin aloitin kansainvälisessä tilintarkastus- ja konsultointiyhteisössä. Sitä ennen olen toiminut arvonlisäverotuksen ja toiminnanohjausjärjestelmien parissa. Suoritan PK-yritysten tarkastukset asiantuntevasti ja jouhevasti alusta loppuun. Lisäksi autan asiakkaita taloushallinnon monenkirjavien pulmien ratkaisemisessa. Konsultointikokemusta minulta löytyy monipuolisesti erilaisista yritysten talouteen liittyvistä konsultaatioista aina yksittäisistä kassavirtalaskelmista yritysjärjestelyiden käytännön hoitamiseen.